sunnuntai 25. marraskuuta 2007

Huopanakoski 24.11


Oli aika suunnata huopanalle KSPK:n pikkujoulujen merkeissä. Saavuttiin niskan talolle hiukan ennen kahdeksaa aamulla, joten jäi hyvää aikaa viritellä vavat kuntoon. Kasasin streameri kepin taimenille ja kohotus setin harjuksien toivossa.

Suuntasin ensimmäiseksi välisuvannon riutalle harjuksia narraamaan. Pari harjusta ja taimenta kelpuuttikin pinkin larvan, mutta kooltaan jäivät pieniksi. Hyvä aloitus joka tapauksessa ja kohoperho ajoi asiansa.

Vähän myöhemmin menin saunasuvannolle ja sieltä onnistuinkin narraamaan muutaman harjuksen 30-40cm, joista suurin otti kohoperhoon. Foamikelluke oli kuitenkin ilmeisesti liian suuri harjuksen suuhun ja jotenkin kala sai tartutettua itsensä pyrstöstä kiinni kohoperhoon. Oli muuten ensimmäinen kala, joka ylipäätään kelpuutti kohon.


Kalastin hämärän tuloon asti ja sain vielä muutaman pienen harjuksen ja taimenen. Reissun suurimman taimenen sai Masi ja sillä oli mittaa 48cm. Meitä oli yhdeksän henkeä kalassa ja yli 40cm taimenia tuli ainoastaan 2kpl. Ei se aina ole helppoa tämä rauhoituksen jälkeinen kalastaminen.

Illalla syötiin Riitan laittamat jouluruuat, katsottiin muutama kalastusaiheinen dvd ja nautittiin saunan lomassa virvokkeita. Mukavaa oli!

Ei kommentteja: