sunnuntai 16. maaliskuuta 2008

Muuramejoki 15.3

Suuntasin joelle jo hyvissä ajoin aamusta, koska perinteisesti parhaat saaalit on vedetty hämärän aikaan. Tulin joelle hiukan jälkeen kuuden ja yllätys yllätys, Tapani oli jo heittämässä ja kalojankin oli noussut. Black Ghost ja muut perinteiset ottipelit tuntuivat toimivan.

Itse aloitin kalastuksen leecheillä ja ei mennyt kauakaan kun vapautin ensimmäisen kalan. Tämän jälkeen kaloja nousi melko tasaisesti myös boobeilla ja blobeilla. Kalojen joukossa oli myös kaksi yli 45cm taimenta, jotka olivat varsin positiivisia yllätyksiä. Aamupuolen kalastuksen lopettelin puoliltapäivin.

Tulin takaisin joelle puoli viiden maissa illalla ja aloitin kalastuksen harjuksen pyynnillä. Kalat söivät ahkerasti kakssiipisiä, mutta päätin lähteä yrittämään niitä nymfeillä. Sainkin useamman harjuksen #16 Diawl Bachilla ja Hares Earilla, mutta yksikään ei yltänyt kolmeenkymmeneen senttiin. Kalastus oli kuitenkin mukavaa vaihtelua kirjolohen ronkkimiseen. Tämän jälkeen yritin vielä vähän aikaa kirreä ja sainkin ronkittua yhden koskipätkältä. Siihen oli hyvä lopettaa päivän kalastus.

Harjusten ravintoa

Kalastelua

Taimenen vapautus

Luntakin satoin välillä kunnolla

Päivän suurin

Kiitokset Tapanille kuvista.

Ei kommentteja: