torstai 25. lokakuuta 2007

Perhonsidontaa - Boobyt

Eilen illalla oli aikaa istahtaa rauhassa tekemään perhoja. Viime sunnuntain havulammen keikan innostaman päätin sitaista rasian täytteeksi cactus boobyja. Aloitin rasioiden täydentämisen karkkiväreistä eli pinkkiä, pinkkiä ja muutama oranssikin tuli väännettyä. Pinkki on ollut omalla kohdalla hittiväri jo vuosien ajan, joten pakkohan niitä oli vääntää. Seuraavan kerran täytyy sitten tehdä jotain neutraalimpia sävyjä.

7 kommenttia:

Jarkko Suominen kirjoitti...

Minä en tuota teidän pinkki-innostusta ymmärrä :) Itellä ei montaa pinkkiä perhoa löydy rasiasta, eikä ole vielä tähän mennessä menoa haitannut :)

Jyrki H kirjoitti...

Ensimmäisen kerran pinkkejä perhoja tuli uitettua muistaakseni vuonna -94. Siitä asti ne ovatkin kuuluneet vakiokalustoon. Sillähän sitä pitää kalastaa johon luottaa ja jolla saa kalaa ;)

Jarkko Suominen kirjoitti...

Niinhän se on. Sillä sitä saa, mitä siellä siiman jatkeena liottaa. Ja kun luottoa löytyy niin mikäs siellä semmoista perhoa uitellessa.

Harri Hytönen kirjoitti...

Tiedä tuosta pinkistä...oranssi mielummin. Jyrki, lisäsin linkin omaan blogiini.

Anonyymi kirjoitti...

minkä koon koukkuihin oot sitonut nuo boobit,monta milliä on paras simien koko ja minkä väriset boobyt on parhaita.

Jyrki H kirjoitti...

Koukkoko on ollut yleensä 6-10 ja silmien koot 7-9mm. Väreistä toimii hyvin musta, oliivi, oranssi, pinkki, valkea, chartreuse ja keltainen. Pinkki ja valkea pelaa yleensä paremmin viileällä vedellä ja nuo muut värit lämpimällä. Noista kaikista väreistä toimii kuitenkin parhaiten musta.

Anonyymi kirjoitti...

ok.kiitos