torstai 18. marraskuuta 2010

Muuramenjoki 16.11.2010

Rauhoitus loppui vihdoin, joten pääsin taas pitkästä aikaa käymään joella. Rauhoituksen päättyminen sattui keskelle viikkoa ja työkiireet painavat päälle niin sain tyytyä siihen, että kävin heittämässä vain reilut kaksi tuntia aamusta. Tehokkaalla kalastuksella se riittikin varsin hyvin. Kirjolohia tuli ihan mukavasti, taimenista ei ollut omalla kohdalla havaintoa, mutta päivän aikana niitäkin oli noussut muutamia. Seuraava reissu joelle onkin jo taas ensi viikonloppuna. Pakkasta on luvattu reilunlaisesti, joten katsotaan miten kalastus tulee onnistumaan.

3 kommenttia:

Ismo Tolonen kirjoitti...

Erittäin mukava nähdä, että maajoukkue-tason kalastajan blogi on aktivoitunut ja juttua tulee säännöllisesti. Tosi hyvä homma! *iso peukku*

Anonyymi kirjoitti...

Ei muuta kun jatka samaan malliin. Muuten minkälaisilla perhoilla ja siimoilla sää kalastat noissa suvannoissa nyt kun vesi on kylmää.

Jyrki H kirjoitti...

Kyllä tässä on tosiaan tarkoitus yrittää kirjata aktiivisemmin merkintöjä. Kesäisin tulee vaan käytyä niin paljon kalassa, että ei sitten ole aikaa blogille :)

Talvisaikaan ja kesälläkin kalastan suvantopätkää pääasiassa slow tai fast inter siimoilla kolmella kevyellä liitsillä. 3 tai 5 uppoavakin toimii boobyja uittaessa. Toisinaan tulee heitettyä indikaattorin kanssa pikkuperhoja, varsinkin jos on enemmän pakkasta.