sunnuntai 19. lokakuuta 2008

Havulampi 19.10.2008

Käytiin Maran kanssa kokeilemassa uusia ottipelejä Havulammella 8.00-13.00. Aloitin kalastuksen booby litkalla ja blobeilla (DI5), mutta tapahtumia ei alkanut kuulua kuin ainoastaan yhden kalan muodossa. Tämän jälkeen vaihdoin nymfi litkan (Slow Inter) kiinni ja suuntasin lammen matalampaan päätyyn. Taktiikka toimi jo selkeästi edellistä paremmin ja useampi kirre kävi ylhäällä.

Reilun parin tunnin jälkeen käytiin syötiin eväät ja vaihdoin samalla uudet setit molempiin vapoihin. Toiseen vapaan laitoin leechit (Fast Inter) ja toiseen nymfit (Kellu). Lieko sitten kalan syönti parani vai auttoiko uudet systeemit, mutta sain molemmilla seteillä paremmin kalaa kuin aikaisemmin. Uudet perhomallitkin toimivat mallikkaasta, joten päivästä jäi hyvät kokemukset ensi kautta ajatellen.

Reissun jälkeen vasemman käden etusormi kipeytyi taas niin pahasti, että kävin näytättämässä sitä lääkärillä. Kuvista näkyi, että nivelkotelossa tai jossain vastaavassa on rasitusvammasta johtuva tulehdus. Koko vaiva juontaa parin kuukauden takaisesta Varzinan keikasta jolloin tuli kalastettua todella paljon. Lääkäri kehotti olemaan kalastamatta 2-3 kuukautta, jotta sormi pääsisi parantumaan. Saas nähdä miten onnistuu. En kyllä olisi ihan heti uskonut, että kalastamalla voi saada tällaisenkin vamman...

Ei kommentteja: